Yleistä - Miten luon uuden sivuston?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Uuden sivuston luominen tapahtuu osoitteessa https://service.aava.eu/v3/fi/console/page/site/new-site.html tai klikkaamalla Yhteenveto-sivun oikeasta laidasta Luo uusi sivusto.

Sivuston luominen on helppoa ja nopeaa:

1. Anna sivustolle Sivuston nimi. Tämä yksilöi sivustosi itsellesi ja vierailijoillesi. Sivuston nimi näytetään myös sivuston sivujen nimen perässä selaimen välilehdellä.
  2. Keksi sivustollesi osoite. Saat valita sivustollesi alidomainin vapaasti ja pudotusvalikosta haluamasi päätteen.
  3. Klikkaa Luo sivusto ja olet valmis.

Huom! Jos haluat käyttää sivustollasi omaa domainia, voit ottaa sen käyttöön sivuston luonnin jälkeen kohdassa Sivusto > Asetukset.