Asetukset - Muokkaa sivuston asetuksia

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Sivuston tila: Valitse Sivusto näytetään vierailijoille, jotta sivustosi vierailijat pääsevät sivustolle. Jos tätä ei ole valittuna, sivustosi vierailijoille näytetään Sivustoa ei löydy tai Sivusto on suljettu väliaikaisesti -ilmoitus.

Sivuston nimi: Sivuston nimi yksilöi sivuston sinulle itsellesi ja sivustosi käyttäjille. Sivuston nimi näytetään myös selaimen välilehden nimessä sivun nimen perässä väliviivalla erotettuna. Esimerkki: "Etusivu - Sivuston nimi".

Domain:

• En omista domiania tai haluan käyttää tarjoamaanne domainia: Mikäli et ole ostanut itsellesi domainia, valitse tämä vaihtoehto. Voit syöttää alla olevaan kenttään haluamasi alidomainin nimen ja valita haluamasi päätteen pudotusvalikosta.
  • Minulla on domain, jota haluan käyttää tällä sivustolla: Valitse tämä vaihtoehto, mikäli sinulla on oma domain. Syötä alla olevaan kenttään domain muodossa www.domain.fi. Huomaa, että osaa http:// ei syötetä domainin nimen alkuun.