Miten palautan unohtuneen sähköpostin salasanan?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:39)

1. Mene osoitteeseen https://www.posti.aava.eu/
  2. Klikkaa Palauta salasana -linkkiä
  3. Syötä kenttään sähköpostiosoitte, jonka salasanan olet unohtanut ja täytä turvakoodi sille varattuun kenttään. Klikkaa Lähetä.
  4. Saat sähköpostin, joka sisältää linkin. Seuraa sähköpostin ohjeita salasanan palauttamiseksi.

Mikäli olet antanut toissijaisen sähköpostiosoitteen, lähetetään salasanasi myös siihen.

Jos sinulla ei ole pääsyä mihinkään sähköpostiosoitteeseen, johon salasana lähetetään, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteesta, josta palvelu on tilattu.