Miten lisään Google Analyticsin koodin sivuilleni

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:44)

Kun olet luonut Google Analytics tilin itsellesi, saat otettua sen käyttöön Aavassa seuraavasti:

Aavan uusi versio:

Saat lisättyä Google Analyticsin koodin sivustollesi seuraavasti:

1. Siirry Ulkoasueditoriin klikkaamalla Ulkoasu > Muokkaa ulkoasua
  2. Kopioi ulkoasu uudeksi versioksi klikkaamalla Kopioi ulkoasu uudeksi versioksi -painiketta
  3. Klikkaa painiketta HTML sivupalkin alalaidasta
  4. Lisää Googlen tarjoama koodi kokonaisuudessaan juuri ennen </head> -tekstiä
  5. Tallenna
  6. Julkaisen ulkoasun versio klikkaamalla Julkaise

Aavan edellinen versio:

Mene sivulle Omat sivustot ja klikkaa painiketta Asetukset. Asetuksista löytyy kenttä HTML-koodi ennen -tagia, johon voit liittää Googlen ohjeistaman koodipätkän.