Sisältö - Asetteluelementin palstajaon muokkaaminen

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Saat muokattua asetteluelementin palstajakoa sisältöeditorissa.

Klikkaa sisältöeditorin oikeasta laidasta Muokkaa asetteluja tai lisää uusi asetttelu Lisää asettelu -painiketta klikkaamalla.

Voit lisätä uusia palstoja klikkaamalla painikkeita

• 1/1 - Lisää täysileveä palsta
  • 1/2 - Lisää 50 % leveä palsta
  • 3/4 - Lisää 75 % leveä palsta
  • 1/4 - Lisää 25 % leveä palsta
  • 2/3 - Lisää 66,66 % leveä palsta
  • 1/3 - Lisää 33,33 % leveä palsta
  • 5/6 - Lisää 5/6 leveä palsta
  • 1/6 - Lisää 1/6 leveä palsta

Asetteluelementtien muokkausikkunassa on neljä välilehteä:

• Puhelimet: Määritä asetteluelementtien leveydet pienissä laitteissa, kuten puhelimissa. Suositeltavaa on käyttää aina 1/1 leveyttä kaikille palstoille.
  • Tabletit: Määritä asetteluelementtien leveydet mobiililaitteissa, joissa on suurempi näyttö, kuten tableteissa.
  • Kannettavat: Määritä asetteluelementtien leveydet tietokoneissa, joissa on pieni näyttö, kuten kannettavissa tietokoneissa.
  • Pöytäkoneet: Määritä asetteluelementtien leveydet tietokoneissa, josisa on suuri näyttö, kuten pöytäkoneissa.

Voit muokata yksittäisen palstan leveyttä lisämisen jälkeen painikkeita käyttäen

• Roskakori: Poista palsta
  • Minus: Kavenna palstaa
  • Plus: Levennä palstaa