Tiedostot - Kuvien muokkaaminen

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:37)

Pääset muokkaamaan kuvia klikkaamalla kuvatiedoston vieressä olevaa Muokkaa kuvaa -painiketta. Kuvien rajaaminen on mahdollista.

Kuvan rajaaminen

Rajaa kuva valitsemalla haluamasi alue kuvasta hiirellä rajaamalla. Voit siirtää rajattua aluetta raahaamalla. Kun olet valmis, anna kuvalle nimi Tallenna nimellä -kenttään ja klikkaa Tallenna.

Jos olet valinnut Ylikirjoita samanniminen tiedosto, saman niminen tiedosto ylikirjoitetaan.