Sisältö - Miten lisään tekstiin kuvan?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Kuvan valitseminen

Kuvan lisääminen tapahtuu klikkaamalla työkalupalkin kuvaketta:

Voit lisätä uuden kuvan klikkaamalla Browser... tai Selaa... -painiketta otsikon Uusi kuva alla ja klikkaamalla Lähetä.

Mikäli olet lisännyt kuvan jo aiemmin esimerkiksi tiedostonhallintaan, voit valita kuvan Valitse tiedostonhallinnasta -otsikon alta.

Kuvan ominaisuudet

Kallistus: voit valita haluatko kallistaa kuvaa joko myötä- tai vastapäivään.

Leveys: määritä kuvalle leveys. Mikäli lukkokuvake on kiinni, muuttuu myös korkeus.

Korkeus: määritä kuvalle korkeus. Mikäli lukkokuvake on kiinni, muuttuu myös leveys.

Kohdistus: valitse kuvan sijoitus. Valittavina on vaihtoehdot vasemmalle, keskelle ja oikealle, sekä ei asetettu.

Kuvan tyylit:

• Pienennä kuvan leveyttä tarvittaessa: tämä asetus muuttaa kuvan leveyttä automaattisesti niin, että kuva mahtuu aina sille varattuun tilaan. Oletuksena valittun kuvia lisättäessä.
  • Pyöristä kulmat: tämä valinta lisää kuvien kulmiin tyylikkäät pyöristykset
  • Näytä pallona tai soikiona: tämä valinta näyttää kuvan niin pyöreänä kuin mahdollista. Neliön malliset kuvat näytetään pyöreinä, muista kuvista tulee ovaaleita.

Vaihtoehtoinen teksti: aputeksti kuviin. Suosittelemme kirjoittamaan tähän tiiviin kuvauksen kuvasta.