Tiedostot - Miten lisään tiedoston?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:36)

Tiedostojen lisääminen tapahtuu klikkaamalla Lisää tiedostoja... -painiketta tai raahaamalla halutut tiedostot sivun päälle.

Valitsemalla valinnan Kuvien enimmäiskoko -pudotusvalikosta Aava pienentää automaattisesti kuvat siten, että kuva mahtuu valinnan mukaiseen kokoon. Tämä on kätevää, kun lisäät esimerkiksi ottamiasi valokuvia, sillä ne ovat yleensä kooltaan liian suuria käytettäväksi sivustolla.

Tiedostot lisätään aina siihen kansioon, jossa olet.