Sisältö - Miten näytän elementin kaikilla sivuilla tai vain yhdellä sivulla?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Voidaksesi näyttää sisältöelementin kaikilla sivuilla, sisältöelementin tulee näkyä asetteluelementissä, joka näytetään kaikilla sivuilla.

Sekä sisältö- että asetteluelementtien muokkausvalikossa on valinnat

• Näytä vain tällä sivulla (elementit, jotka näytetään nyt kaikilla sivuilla)
  • Näytä kaikilla sivulla (elementit, jotka näytetään nyt van tällä sivulla)

Klikkaamalla näitä valintoja elementin näyttämistä muutetaan valinnan mukaisesti.