Asetukset - Miten poistan sivuston?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Voit poistaa sivuston lopullisesti sivulla Sivusto > Sivuston asetukset.

Klikkaa sivun alalaidasta löytyvää Kyllä, olen varma. Poista sivusto. -painiketta poistaaksesi sivusto lopullisesti.

VAROITUS: TÄTÄ TOIMINTOA EI VOI PERUA!

Kun olet poistanut sivuston, se poistuu järjestelmästä lopullisesti. Sivustoa ei voi palauttaa enää takaisin, eikä se näy esimerkisi sivustolistauksissasi.