Sivuston sivut - Ryhmän/pudotusvalikon lisääminen

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:34)

Lisää uusi ryhmä/pudotusvalikko klikkaamalla Lisää uusi ryhmä/pudotusvalikko -painiketta. Tämä avaa uuden ikkunan, johon voit syöttää uuden sivun tiedot.

Näytä tämän ryhmän sivut käyttäjille: Valitsemalla valintaruudun, käyttäjäsi pääsevät sivuille, jotka ovat tämän ryhmän sisällä.

Ryhmän/pudotusvalikon nimi: Nimi näytetään esimerkiksi valikoissa.

Lisää sivu ryhmään: Tähän pudotusvalikkoon on koottu sivuston Pudotusvalikot. Lisää ensimmäiselle tasolle lisää ryhmän Päätasolle. Jos sivustollasi on pudotusvalikoita ja valitsen tässä jonkin niistä, ryhmä lisätään kyseiseen pudotusvalikkoon.

Lisää asetuksia: Näytä lisäasetukset. Lisäasetukset on listattu alla.

Lisää pudotusvalikoksi sivuston linkkeihin: Valitsemalla tämän ruudun, tämä ryhmä lisätään päänavigaatioon/päävalikkoon. Mikäli olet valinnut sivulle ryhmän kohdassa Lisää sivu ryhmään, ryhmä lisätään kyseiseen pudotusvalikkoon.

Ryhmän/pudotusvalikon osoite: Sivulle pääsee kirjoittamalla ryhmän/pudotusvalikon osoitteen selaimen osoiteriville.

Ryhmän/pudotusvalikon osoitteen esikatselu: Tässä näet sivun koko osoitteen mukaan lukien sivun ryhmän ja sivun osoitteen.