Miten jaan sähköpostin kansion/kalenterin/kontaktit?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:39)

Saat jaettua kansion, kontaktisi tai kalenterin näillä ohjeilla. Tässä esimerkissä annamme Matti Mallikkaalle lukuoikeuden kalenteriimme.

1. Luo kontakti sähköpostiosoitteelle, jolle haluat kalenterin jakaa. Lisää siis kontakteihisi kontakti "Matti Mallikas", jonka sähköpostiosoite on "matti.mallikas@testipalvelu.fi".
  2. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella kalenteria webmailin vasemmassa reunassa ja valitse aukeavasta valikostaJakaminen ja käyttöoikeudet.

3. Klikkaa painiketta Lisää käyttäjä

4. Valitse ylimmästä pudotusvalikosta Osoitekirja ja valitse haluamasi kontakti. Kun olet valmis, voit joko tuplaklikata kontaktia tai klikata kontaktia kerran ja sitten klikata Valittu. Voit valita useampia kontakteja kerralla. Klikkaa Ok.

5. Määritä käyttäjälle haluamasi käyttöoikeudet.

A = Kaikki oikeudet. Käyttäjä saa lukea, kirjoittaa ja poistaa vapaasti kalenterimerkintöjäsi.
    R = Lukuoikeus
    W = Kirjoitusoikeus
    M = Muokkausoikeus
    D = Poisto-oikeus

6. Klikkaa Ok, kun olet valmis.