Miten suodatan roskapostia paremmin?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:39)

Jos sähköpostitilillesi tulee paljon roskapostia, joka on merkitty "[Spam] (10,00)", voit poistaa nämä viestit automaattisesti seuraavasti:

1. Kirjaudu webmailiin osoitteessa https://www.posti.aava.eu/
  2. Valitse ylävalikosta Työkalut > Säännöt
  3. Klikkaa Säännöt-ikkunassa Lisää

4. Anna nimeksi Poista varmat roskapostit, ja klikkaa alhaalta Lisää. Sen jälkeen valitse Viesti; on roskapostia. Klikkaa Lisää ja valitse Spam-pisteytys; on suurempi kuin ja syötä kenttään "9.5" (huomaa piste erottimena, ei pilkku) ilman lainausmerkkejä.

5. Siirry välilehdelle Toiminnot ja klikkaa valinta Siirrä. Klikkaa kentän Siirrä vieressä olevaa painiketta "...".

6. Valitse Roskakori ja klikkaa Ok. Sulje ikkunat klikkaamalla Ok.

Roskapostit, jotka on pisteytetty lähes 100 % varmoiksi roskaposteiksi siirretään nyt suoraan roskakoriin.