Miten synkronoin kalenterin jonkin laitteen tai ohjelmiston kanssa?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:39)

Saat synkronoitua kalenterisi minkä tahansa laitteen ja/tai ohjelmiston kanssa, joka tukee CalDAV:ia.

Kalenterisi osoite on https://posti.aava.eu/webdav/[kayttajatunnus]/[Kalenterin_nimi]. Jos sähköpostiosoitteesi on matti@yritys.fi ja kalenterin nimi Calendar, on kalenterin koko osoite https://posti.aava.eu/webdav/matti@yritys.fi/Calendar.

Kalenterin käyttäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus ja salasana ovat samat tunnukset kuin sähköpostipalveluusi.