Miksei sivustoni löydy Googlella?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:43)

Valitettavasti Aava ei voi vaikuttaa sivuston löytyvyytteen Googlella. Tärkeimmät asiat sivuston löytymiseen ovat:

1. Sivuston sisältö (otsikot, sivut, sivujen nimet)
  2. Linkitykset sivustolle muilta sivustoilta

Voit nopeuttaa Googlen päätymistä sivustollesi menemällä osoitteeseen http://www.google.fi/intl/fi/add_url.html. URL on sivustosi osoite kokonaisuudessaan, esimerkiksi http://www.yritys.fi/.

Tutustu Googlen ohjeisiin löytyvyyden parantamiseksi osoitteessa https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=fi&answer=34444&topic=1724124&ctx=topic.