Miten vahvistan sivustoni Googlelle?

Viimeisin päivittäjä on Niklas Lampén (October 30, 2016 10:43)

Käytä vahvistustapana Vahvistaminen: Sisällönkuvauskenttä.

Googlen ohje:

1. Klikkaa Webmaster Toolsin etusivulla Sivuston hallinnointi -painiketta haluamasi sivuston vieressä ja valitse Vahvista sivusto.
  2. Jos HTML-tunniste ei näy Suositeltu menetelmä -välilehdellä, klikkaa Vaihtoehtoiset menetelmät -välilehteä.
  3. Valitse HTML-tunniste ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  4. Kun olet lisännyt kentän kotisivullesi (ohje alla), napsauta Vahvista-painiketta.

Vahvisteen/tunnisteen lisääminen Aavaan:

1. Mene sivulle Omat sivustot
  2. Klikkaa Asetukset sivuston kohdalla, jonka haluat vahvistaa
  3. Lisää kenttään Googlen varmenne varmenne osuus. Google antaa sinulle koodin joka on muotoa <meta name="google-site-verification" content="[VARMENNE]" />. Älä syötä koko meta-tagia, syötä vain varmenne.
  4. Tallenna asetukset.
  5. Mene takaisin Google sivulle ja napsauta Vahvista-painiketta.